Risks of Consumption and Investment Developments for Economic Growth - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Zhodnotenie vývoja spotreby a hrubých súkromných investícií na Slovensku za posledných dvadsať rokov a poukázanie na riziká, spojené s rastom slovenského hospodárstva.