Interpretabilita regresného modelu strojového učenia pomocou SHAP hodnôt - Bednařík, Andrej, 1998-
Prezentovanie metódy SHapley Additive exPlanations (SHAP), ako nástroja pre interpretáciu regresných modelov strojového učenia.