Solventnosť poisťovne v kontexte riadenia rizík a kapitálových požiadaviek - Podmanická, Martina, 1977-
Zameranie na prezentáciu a prepojenie kľúčových oblastí, ktoré prispievajú k udržaniu solventnosti poisťovní v rámci regulačného rámca činnosti poisťovní.