Vývoj daňového bonusu na dieťa v rokoch 2020 - 2025 s vplyvom na solventnosť - Stanley, Renáta, 1981-
Poskytnutie prehľadu vývoja daňového bonusu za roky 2020-2025 a to, ako jeho zmeny ovplyvňujú rodinný rozpočet.