Agentúra dočasného zamestnávania a agentúrne zamestnávanie - Mičudová, Tatiana
Článok sa venuje agentúrnemu zamestnávaniu – definovaniu agentúry dočasného zamestnávania a podmienkam vykonávania jej činnosti s ohľadom na poslednú novelu.