Mzdové zvýhodnenia za prácu v roku 2026 - Mičudová, Tatiana
S účinnosťou od 1. januára 2026 dochádza na Slovensku k zmenám v sume minimálnej mzdy zamestnancov. Poukázanie na to, ako zvýšenie minimálnej mesačnej, či hodinovej mzdy ovplyvní výšku rôznych mzdových zvýhodnení, ktoré zamestnávateľ poskytuje zamestnancom podľa zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v z.n.p..