Logic Aggregation by Quantifier "Most" of' for Entities Evaluation - Hudec, Miroslav, 1969-
Autori skúmali, ako agregovať povinné a voliteľné požiadavky pomocou kvantifikovanej agregácie. Ďalej diskutovali o tom, ako rozšíriť výkazy business intelligence o kvantifikovanú agregáciu a nastoliť témy budúceho výskumu v oblasti priraďovania váh a rozpoznávania závislostí medzi elementárnymi požiadavkami.