Information beyond the Borders: HFCS Data and Financial Analysis of Private Business in Slovakia - Petrenko, Yuliya, 1985-
Diskutovanie o údajoch z prieskumu financií a spotreby domácností (HFCN), ako o potenciálne relevantnom zdroji na analýzu výkonnosti obchodných organizácií a podnikateľov so sídlom na Slovensku a v krajinách zapojených do prieskumu. Takéto údaje možno použiť, ako dodatočný zdroj finančných informácií, poskytujúci porovnávacie hodnoty pre účastníkov HFCN a neskôr sa stať globálne dostupnou bezplatnou databázou na výskumné účely. Preskúmanie, či sú údaje z prieskumov domácností použiteľné na zmysluplnú finančnú analýzu obchodných jednotiek, pričom ako príklad možno použiť údaje z prieskumu financií a spotreby domácností (HFCS).