How Digital Transformation Compares to Traditional Methods in Developing eGovernment Services: Elementary School Admissions Case - Bezek, Martin, 1988-
Zdokumentovanie rozdielu medzi elektronizáciou a digitálnou transformáciou procesu prijímania na základné školy.