Rozvojová pomoc ako nástroj podpory MSP na Slovensku so zameraním na trvalo udržateľný rozvoj - Kašťáková, Elena, 1974-
Zhodnotenie účinnosti rozvojovej pomoci pri podpore malých a stredných podnikov na Slovensku.