Exportný potenciál slovenských výživových doplnkov ako nástroja podpory zdravej výživy na vybrané zahraničné trhy - Kašťáková, Elena, 1974-
Preskúmanie exportného potenciálu slovenských výživových doplnkov na vybrané zahraničné trhy, konkrétne do Českej republiky a Holandska, ktoré sú dôležitými obchodnými partnermi Slovenska v rámci Európskej únie.