Aktuálne požiadavky na zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti vo verejnej správe - Kohout, Radoslav
Odborný seriál o kybernetickej bezpečnosti vo verejnej správe pokračuje časťou, ktorá sa zameriava na kontrolné a sankčné opatrenia z hľadiska legislatívneho rámca v prostredí verejnej správy s poukázaním na najčastejšie nedostatky pri samohodnotení a výkone auditov kybernetickej bezpečnosti.