Ako postupovať pri in-house zákazkách a zákazkách horizontálnej spolupráce - Scheberová, Magdaléna
V októbrovom vydaní časopisu sa autorka venovala vertikálnym in-house zákazkám. V nasledujúcom článku prináša návod, ako nastaviť horizontálnu spoluprácu tak, aby zostala mimo verejného obstarávania.