Preskúmanie rozhodnutia vo veci ochrany verejného záujmu - Ukropec, Anton
Článok sa zaoberá preskúmaním rozhodnutia orgánu verejnej moci príslušného na konanie a rozhodovanie vo veci ochrany verejného záujmu a zamedzenia rozporu záujmov, ako aj jeho priebehom. Poukazuje tiež na základnú charakteristiku tohto konania a niektoré rozhodnutia Ústavného súdu SR.