Dynamika sociálnej podpory rodín na Slovensku - Maťašová, Jana, 1999-
Teoretické vymedzenie sociálnej podpory rodín zo strany štátu. Ako sa zmeny v sociálnych dávkach premietli do miery rizika chudoby rodín so závislými deťmi na Slovensku.