Digital Elements Used in Marketing Practice - Kopčáková, Janka, 1994-
Cieľom tohto článku je poskytnúť komplexný pohľad na najnovšie trendy v marketingu a zavádzanie moderných technológií a umelej inteligencie do marketingovej praxe.