Artificial Intelligence as a Tool for Green Transformation: The Economic Context of Energy Efficiency and Environmental Sustainability in Corporate Practice - Jankaj, Frederik, 1997-
Digitálna transformácia podnikov je nevyhnutná pre udržanie si konkurencieschopnosti v meniacom sa globálnom prostredí. SAP Business Technology Platform je komplexná platforma, ktorá integruje správu dát, vývoj aplikácií, analytiku a služby umelej inteligencie. Tento článok sa zameriava na analýzu procesu SAP BTP v prostredí Cloud Foundry, pričom sa osobitná pozornosť venuje integrácii generatívnej umelej inteligencie do obchodných procesov. Integrácia SAP BTP s GenAI otvára nové príležitosti pre automatizáciu, prediktívnu analytiku a lepšie rozhodovanie na základe rozsiahlej analýzy dát.