Energy Use of Municipal Waste by Waste-to-energy Technologies: Case Study of Slovakia - Stašková, Slavomíra, 1989-
Kvantifikácia energetického potenciálu komunálneho odpadu na Slovensku, likvidovaného na skládkach a zhodnotenie možných alternatívnych spôsobov jeho využitia s využitím technológií na energetické využitie odpadu, a to spaľovaním, anaeróbnou digesciou a tvorbou skládkového plynu.