Digital Transformation in Global Business - Fabuš, Michal
Zrýchľujúca sa digitálna transformácia globálnej ekonomiky, ktorú poháňajú technológie ako umelá inteligencia, veľké dáta a blockchain. Zdôraznenie, ako tieto inovácie menia obchodné operácie a umožňujú tvorbu nových hodnôt. Výhody týchto inovácií v oblasti efektívnosti a transparentnosti a výzvy súvisiace v oblasti správy údajov, etiky a regulácie. Pochopenie tejto dynamiky je nevyhnutné pre efektívne prispôsobenie sa v dnešnom meniacom sa podnikateľskom prostredí.