The Sharing Economy in the Slovak Republic: Trends and Development Perspectives - Juračka, Denis
Stanovenie a vyhodnotenie vplyvu sektorov zdieľanej ekonomiky na vzorce správania spotrebiteľov na Slovensku. Skúmanie sociodemografických vplyvov na prijatie platforiem a identifikácia preferencií špecifických pre jednotlivé sektory. Poskytnutie komplexných empirických dôkazov o angažovanosti spotrebiteľov v kolaboratívnej spotrebe v kontexte ekonomiky po transformácii.