Blokovanie webových stránok ako prostriedok boja proti dezinformáciám na Slovensku: právne limity, európske štandardy a odporúčania pre právnu úpravu - Mesarčík, Matúš
Cieľom článku je analyzovať možnosti legálneho blokovania webstránok zo strany štátu a formulovať odporúčania pre efektívny, transparentný a ústavne konformný mechanizmus blokovania webov šíriacich dezinformácie v slovenskom právnom poriadku. Predstavenie Zákona o hazardných hrách ako príklad dobrej praxe.