Konsolidácia verejných financií pre rok 2026 vo vzťahu ku PO v zákone o dani z príjmov - Glazelová, Ivana
Národná rada SR dňa 24. 9. 2025 schválila zákon, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti s konsolidáciou stavu verejných financií na rok 2026. Zmeny v konsolidačnom balíčku sa dotknú viacerých zákonov.