Zelený marketing súčasnosti - Gundová, Petra
Definícia zeleného marketingu. Štyri piliere eko-marketingu. Greenwashing a reputácia. Ako spoznať ekologické produkty. Čo robia potravinové reťazce pre ochranu životného prostredia.