Zo šálky kávy sa stáva luxusný pôžitok
Aké súvislosti spájajú sucho, odlesňovanie, legislatívu, skladovanie a logistiku kávových zŕn. Kde najčastejšie kupujú spotrebitelia kávu a koľko kíl spotrebujú za rok. Čo všetko sa premieta do ceny kávy. Káva ako luxusný tovar.