Logistika pod sviatočným tlakom - Alenová, Gabriela
Vianoce pre logistiku znamenajú predovšetkým enormný tlak, zrýchlené tempo a nepretržitú prevádzku. Firmy sa v decembri dostávajú na hranice svojich kapacít. Ako vyzerá dané obdobie z pohľadu tých, ktorí balíky triedia, prepravujú a doručujú. V čom sa odlišujú stratégie troch najvýznamnejších hráčov na slovenskom trhu - SPS, Packety a DPD.