Slovensko je v zálohovaní úspešné - Alenová, Gabriela
Najnovší prieskum pre Správcu zálohovaného systému ukazuje, že Slováci si za roky fungovania systému osvojili zálohovania ako prirodzenú súčasť svojho správania. Verejnosť mu rozumie, aktívne ho využíva a vníma jeho prínos pre životné prostredie a spoločnosť.