E-shopom rástli tržby, mnohé plánujú expanziu za hranice - Alenová, Gabriela
Nálada medzi online podnikateľmi je napriek aktuálnej situácii prevažne pozitívna. Mnohí majitelia e-shopov pritom uvažujú nad rozšírením svojho biznisu aj mimo SR.