Vianoce v znamení pomoci - Alenová, Gabriela
Vianočné sviatky sú obdobím štedrosti a solidarity. Slovenské obchodné reťazce počas adventu realizujú množstvo charitatívnych aktivít od potravinových zbierok, cez darčeky pre deti a seniorov, až po podporu rodín ohrozených stratou bývania. Ich cieľ je spríjemniť sviatky tým, ktorí to potrebujú najviac.