[Odborné vzdelávanie lingvistov ako nástroj posilnenia prekladateľskej kompetencie] - Gašová, Zuzana, 1977-
Recenzia:POĽAKOVÁ, Lenka. 2025. Právna teória pre lingvistov. Základy práva pre prekladateľov a tlmočníkov I. Prešov: Prešovská univerzita v Prešove. 87 s. ISBN 978-80-555-3460-2.