Programatická reklama: význam, výhody a implementácia - Murin, Viliam, 1994-
Vývoj programatickej reklamy, jej základné princípy a rôzne metódy implementácie. Analýza globálnych výdavkov na programovú reklamu od roku 2017 do roku 2028 a identifikácia osvedčených postupov na dosiahnutie optimálnych výsledkov. Vplyv programatickej reklamy na digitálny marketing.