Drivers Behind Conditionalities in EU Cohesion Policy Governance - Jašurek, Igor, 1979-
Historický inštitucionalizmus a integrácia EÚ. Krízy ako exogénny podmienený faktor ovplyvňujúci EUGRC (EU Governance-Related Conditionalities) a súvisiace metodologické problémy. Konceptualizácia podmieneností a ich úloha v kohéznej politike. EUGRC a kohézna politika.