Environmentálna udržateľnosť v spoločnosti Lidl - Stričík, Michal, 1969-
Cieľom článku je analyzovať environmentálne stratégie spoločnosti Lidl Slovenská republika, najmä v oblastiach cirkulárnej ekonomiky, znižovania odpadu a ekologickej logistiky.