Consumption of Spa Tourism Products in the Slovak Republic and the Economic Results of Enterprises in the Spa Sector - Halenárová, Mária, 1994-
Identifikácia vzťahu medzi podielom samoplatiacich a poistených pacientov a celkovými príjmami kúpeľných zariadení na Slovensku.