Financial Stress and Its Role in the New Trend of AI Investing - Matušovičová, Sandra, 2000-
Hlavným cieľom výskumu je identifikovať, ako nefinančný behaviorálny faktor finančného stresu ovplyvňuje vývoj cien technologických akcií počas súčasného obdobia investovania do umelej inteligencie.