Paradoxy slovenského maloobchodu 2024 - Drahovský, Ľubomír
Po dvoch turbulentných rokoch 2022 a 2023 sa minulý rok niesol v znamení stabilizácie. Slovenská ekonomika rástla približne o 2 %, reálne mzdy po dlhšom čase opäť stúpli. Inflácia sa spomalila na 2‚8 %, čo zvýšilo reálnu kúpnu silu a mierne oživilo spotrebu domácností.