Mrazenie má neobmedzené možnosti - Kapitán, Peter
Na prvé počutie si spotrebiteľ pod pojmom mrazené potraviny predstaví plastový obal naplnený mrazenou kukuricou, hrachom, kulinárom môže napadnúť aj pripravená ázijská či iná zeleninová zmes. Portfólio mrazených potravín je však prakticky nekonečné, od zeleniny cez rôzne polotovary, pečivo, cestá až po hotové jedlá. V skutočnosti je výber potravín, ktoré sú vhodné na mrazenie, takmer neobmedzený. Podľa producentov si to uvedomujú aj spotrebitelia a nákupu mrazených produktov sa vôbec nebránia.