Detaily vedia zvýšiť predaj - Kapitán, Peter
Kým pred piatimi rokmi sa v rámci marketingových kampaní javila pohyblivá a bučiaca maketa veľkej fialovej kravy ako koniec dejín POS a POP marketingu, dnes už je aspoň základná interaktivita pri druhotnom propagovaní tovarov prakticky nevyhnutnosťou. Síce stále dobre fungujú aj staré známe kartónové stojany a rôzne letáčiky, tento segment marketingu sa však dynamicky mení. Aj vďaka prvkom umelej inteligencie (AI) sa totiž z tichého predavača postupne stáva inteligentný komunikačný nástroj, ktorý vie zaujať, vysvetliť a napokon predať.