Preferences of Sustainable Products among Young Adults as a Foundation for Family Business Models - Čvirik, Marián, 1992-
Skúmanie kľúčových faktorov a dimenzií v rámci vnímania udržateľných produktov segmentom mladých dospelých a následný adaptačný potenciál rodinných podnikov. Výsledky naznačujú potrebu zamerania rodinných podnikov na svoje tradičné hodnoty, ako je kvalita a dostupnosť. Marketingové nástroje zohrávajú svoju úlohu, ale je to hodnotový rámec rodinných podnikov, ktorý môže priniesť konkurenčnú výhodu skúmanému segmentu v udržateľných výrobných podnikoch.