Udržateľné rodinné podniky: Ženské vedenie a krízová odolnosť v slovenskom kontexte - Brušková, Barbora, 1996-
Skúmanie strategickej úlohy ženského líderstva pri formovaní udržateľnosti a odolnosti rodinných podnikov voči krízam so zameraním na Slovensko.