Postup pri verejnom obstarávaní informačných systémov a priestorových údajov - Scheberová, Magdaléna
Komora geodetov a kartografov v súvislosti s vyhlasovaním verejného obstarávania v tomto predmete zákazky za účelom zvyšovania úrovne procesu verejného obstarávania a zároveň s cieľom zvyšovania transparentnosti a korektnosti podnikateľského prostredia vypracovala pracovnú pomôcku „Verejné obstarávanie informačných systémov a priestorových údajov samosprávy a štátnej správy“.