Spôsoby doručovania písomností v správnom procese obcou - Hrtánek, Ladislav
Článok ponúka prehľad najdôležitejších pravidiel doručovania fyzickým osobám, podnikateľom a právnickým osobám. Prináša praktické rady, ako pri doručovaní postupovať, a odporúčania, ako sa vyhnúť nedostatkom pri doručovaní písomností v správnom procese.