Listening Assessment - Stradiotová, Eva, 1963-
Zameranie na definovanie jazykovej zručnosti počúvanie s porozumením a na problematiku hodnotenia tejto zručnosti, ktorá je jednou z najnáročnejších oblastí jazykového testovania.