Peculiarities in Business English Writing - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Rozbor osobitostí písania v angličtine v obchodnom kontexte a prezentovanie výsledkov. Autor sa snaží upriamiť pozornosť najmä na úlohu a dôležitosť rozvíjania písomných zručností v obchodnom a akademickom prostredí. Elektronické portfóliá študentov odhaľujú problémy a ťažkosti v písaní v obchodnej angličtine pre slovenských študentov angličtiny na úrovni C1, čo pomáha rozobrať špecifiká písania v obchodnej angličtine a dáva možnosť prísť s určitými návrhmi a odporúčaniami pre študentov a učiteľov.