Migračná vlna a naratív Slobodnej strany Rakúska (FPÖ) - Höhn, Eva, 1968-
Vysvetlenie, ako rakúska strana FPÖ (Slobodná strana Rakúska) prostredníctvom jazyka vytvára obraz národa a akým spôsobom využíva tému migrácie na upevnenie politického postavenia. Analýza vychádza z teoretických východísk VKDA (Viedenská kritická diskurzná analýza) a sústreďuje sa na populistický naratív Slobodnej strany.