Nákup 4.0 ako súčasť digitálnej transformácie podnikových procesov - Feranecová, Adela, 1986-
Cieľom príspevku je analyzovať koncept Nákupu 4.0, identifikovať jeho hlavné charakteristiky, prínosy a výzvy, ako aj poukázať na jeho význam pre zvyšovanie konkurencieschopnosti podnikov.