Komparácia výsledkov testovania v rámci projektu Mysli finančne, konaj rozumne - Stašková, Slavomíra, 1989-
Cieľom príspevku je prezentovať výsledky vstupného a výstupného testovania úrovne finančnej gramotnosti účastníkov projektu Mysli finančne, konaj rozumne zameraného na zvyšovanie finančnej gramotnosti sociálne znevýhodnených osôb a rodín žijúcich v zariadeniach sociálnych služieb.