Správa z podujatia Finančné vzdelávanie v praxi: správa z workshopov projektu ,,Mysli finančne, konaj rozumne“ - Stašková, Slavomíra, 1989-
V mesiacoch september až december 2025 prebehla v gescii Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach séria prakticky orientovaných workshopov v rámci projektu s názvom ,,Mysli finančne, konaj rozumne“, ktorý bol podporený z grantových schém Nadácie Národnej banky Slovenska.