Developeri sú v špekuláciách opatrní - Maťo, Vladimír
Výhodou špekulatívne postavených priemyselných hál je, že sú záujemcom k dispozícii prakticky okamžite. Je možné ich fl exibilne prispôsobiť a nezriedka sú aj cenovo výhodnejšie ako nová výstavba na mieru. Atraktívnosť jednotlivých lokalít z pohľadu špekulatívnej výstavby však menia rôzne faktory.