Cestní dopravcovia trúbia na výstrahu - Maťo, Vladimír
Výkony cestnej nákladnej dopravy na Slovensku kĺžu do nebezpečnej špirály. Odvetvie, od ktorého je závislý chod ekonomiky, čelí okrem dlhodobých výziev aj ochladeniu ekonomiky. Rastúce náklady je čoraz ťažšie premietnuť do cien a dopravcovia sa tak ocitajú nebezpečne vytláčaní z trajektórie udržateľného podnikania.