Speaking Migration: How Populists and Institutions Frame the Same Issue - Štefančík, Radoslav, 1976-
V populistickom diskurze sa migrácia vo všeobecnosti prezentuje ako nežiaduci jav a migranti ako hrozba. Takto prezentujú migráciu aj slovenské populistické strany. Ak sa populisti dostanú k moci, ich rétorika sa môže zmeniť. Príspevok sa zaoberá tvorbou migračnej politiky v čase, keď sú populisti súčasťou vládnej koalície.